TOP

“Your home should tell the story of who you are!”

FOTOGRAFIE WORKSHOPS

"Gezellig, leerzaam en een heerlijke lunch!"

"Zaterdag 9 maart heb ik een basiscursus interieurfotografie gevolgd bij Nadine Mulder. Waar ik eerder altijd op de automatische stand fotografeerde of met mobiel weet ik nu ook hoe je handmatig de juiste basisinstellingen gebruikt. En naast dat ik nu de 3 belangrijkste instellingen weet was het ook nog eens heel gezellig! Een klein groepje met voldoende aandacht; leerzaam, een heerlijke lunch en we kregen ook nog een goodiebag mee naar huis. Nu verder met flink oefenen want ik heb wel ervaren dat je het niet 1,2,3 onder de knie hebt maar de basis is gelegd! En daar begint het bij! Bedankt Nadine!"

Marian

"Dankjewel voor de leuke dag!"

" Afgelopen zaterdag heb ik bij Nadine een cursus basis interieur fotografie gevolgd. Ik fotografeer al geruime tijd in het interieur maar was nooit echt op de hoogte van hoe ik dit op de juiste manier aan kon pakken. Alle informatie is opgefrist en ik weet nu hoe ik de instellingen juist moet inzetten voor de mooiste foto's. Dankjewel voor de leuke dag, de goede uitleg en de fijne praktijk opdrachten!"

Patricia

"Wat een geweldige middag!"

"Nadine gaf een erg inspirerende en leerzame presentatie over interieur fotografie en vervolgens mochten wij onder begeleiding starten met een hele leuke praktijkopdracht. Het was een zeer gezellige en leerzame middag!"

Lobke